Новини

РЕЗУЛЬТАТИ ОЛІМПІАДИ У ДНІПРІ

Студенти факультету української філології та журналістики взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади-2019 зі спеціальностей «Журналістика», «Реклама і зв’язки з громадськістю», який проходив у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара.


Хижа Ірина, студентка 4 курс, отримала перемогу зі спеціальності «Журналістика» у номінації «Оригінальна авторська позиція». Ткаченко Юлія, студентка 3 курс, отримала перемогу зі спеціальності «Реклама і зв’язки з громадськістю» у номінації «Найкращий інструментарій технології просування».
Також в олімпіаді брали участь студентки факультету української філології та журналістики Митрофанюк Тетяна та Кізюн Марина, які гідно представили наш університет.
Під час олімпіади студенти виконували два різновиди завдань. Спочатку були тести різного рівня складності з теорії та історії відповідних напрямів підготовки. Після цього організували прес-конференцію з представниками професійної спільноти за визначеною темою. На основі почутої інформації учасники олімпіади писали творче завдання.
Під час закриття олімпіади, крім проведення церемонії нагородження студентів, Володимир Демченко, декан факультету систем і засобів масової комунікації Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара, вручив лист подяки кожному навчальному закладу за активну співпрацю з їхнім вишем упродовж трьох років проведення ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади.

ВІТАЄМО ТА ПИШАЄМОСЯ!!!