Аудіогалерея,  Наукові напрацювання,  Новини

Знай наших: перемога Тетяни Ванат в обласному молодіжному літературному конкурсі, присвяченому сторіччю з дня народження Григорія Храпача

Вітаємо із перемогою в обласному молодіжному літературному конкурсі, присвяченому сторіччю з дня народження Григорія Храпача, студентку 4 курсу Навчально-наукового інституту української філології та журналістики Тетяну Ванат!
Конкурс проводився Хмельницьким обласним літературним музеєм спільно з управлінням молоді, фізичної культури і спорту обласної держадміністрації та обласною організацією Національної спілки письменників України. Щорічно конкурс відкриває нові імена, виявляє талановитих авторів та підтримує їхній рух в літературний світ.


Таня Ванат здобула I місце у номінації «Проза». Професійне журі у складі відомих подільських письменників Василя Горбатюка, Петра Маліша та Анатолія Ненцінського відзначили майстерність письма молодої авторки, глибину та точність створених нею образів, передачу настроїв та почуттів у її художніх творах. Таню відзначено Грамотою переможця та пам’ятними подарунками у вигляді книг сучасних подільських авторів. Захід із підбиття підсумків конкурсу відбувся у Хмельницькому обласному літературному музеї. Усі учасники зібрання поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченкові, ознайомились із експозицією літературного музею, мали можливість неформального спілкування із відомими уже письменниками Хмельниччини. Відбулося також творче навчання для літераторів-початківців.
Зичимо переможниці обласного молодіжного літературного конкурсу Тані Ванат подальших успіхів у царині літературної творчості!