Новини

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка в рейтингу 100 найпопулярніших закладів вищої освіти за кількістю заяв від абітурієнтів

За даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», що публікує рейтингові списки абітурієнтів, до закладів вищої освіти України подано більше 1 млн 700 тисяч заяв від вступників, інформує вебсайт  OSVITA.UA.

Зокрема, 1 млн 200 тисяч заяв подали абітурієнти – випускники 11 класів, для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та медичного магістра на базі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання.

На вебсайті OSVITA.UA опубліковано рейтинг «100 найпопулярніших закладів вищої освіти за кількістю заяв від абітурієнтів». Як і минулого року, лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Львівський національний університет імені Івана Франка. Третю сходинку посідає Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.

Четверту та п’яту сходинку посідають Національний авіаційний університет та Національний університет «Львівська політехніка».

Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка посідає 73 місце (3808 заяв) і демонструє позитивну динаміку щодо кількості поданих заяв. Порівняймо: у 2019 р. – 76 місце (3508 заяв), у 2020 р. – 74 місце (3507 заяв).
Нагадуємо, що в інформаційній системі Вступ.ОСВІТА.UA можна переглянути поточні рейтинги абітурієнтів Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

Детальнішу інформацію щодо вступної кампанії 2021 можна отримати в Приймальній комісії або Консультаційному центрі К-ПНУ.

 

Пресцентр