Новини

“Кава з ректором” у новому навчальному році

02 вересня в конференц-залі К-ПНУ відбулася зустріч ректора Сергія Копилова зі студентами 1 курсу в межах проєкту «Кава з ректором». Здобувачі мали можливість поспілкуватися з ректором щодо організації освітнього процесу в К-ПНУ, проживання в гуртожитку, складання першої екзаменаційної сесії, працевлаштування за кордоном та особливостей навчання на кафедрі військової підготовки.


Першокурсники отримали змістовні відповіді на свої запитання, а також висловили побажання частіше зустрічатись у такому форматі. Трансляція зустрічі відбувалася також у режимі онлайн (на платформі Google Meet та в соціальній мережі Instagram), під час якої охочі мали змогу поставити свої питання в чаті. Сергій Анатолійович наголосив на важливості дотримання протиепідемічних заходів в університеті та запевнив, що адміністрація вишу організувала освітній процес з урахуванням всіх вимог задля безпечного навчання студентів і роботи викладачів.

Наприкінці зустрічі, яка пройшла у дружній невимушеній атмосфері, ректор університету Сергій Копилов побажав студентству міцного здоров’я, злагодженої роботи, цікавого та успішного навчання.

Пресцентр