Наукові напрацювання,  Новини,  Стейкхолдери

Успішний захист практики на кафедрі журналістики

8 березня на кафедрі журналістики Кам’янець-Подільського національного університету здобувачі освіти другого, третього та четвертого курсів успішно пройшли захист практики. Цей захід став важливим кроком у професійній підготовці молодих журналістів, які продемонстрували свої навички та отримали корисний зворотний зв’язок від викладачів та колег.

 

Важливо зазначити, що захист практики відбувся в різних форматах – як онлайн, так і офлайн. Це надало студентам можливість вибрати зручний для них спосіб участі з урахуванням їхньої географічної розташованості та індивідуальних обставин.

До відкритого захисту долучилася директорка ПП «Редакція газети «Вперед» Алла Гуменюк, яка радо прийняла студентів на практику:

*- Ми працювали як справжня команда. Я була приємно вражена професійним рівнем та креативністю студентів. Вони продемонстрували глибокі знання та здатність адаптуватися до різних жанрів і форматів журналістської роботи. Це свідчить про високу якість навчання на кафедрі журналістики К-ПНУ та потенціал молодого покоління журналістів, – поділилася враженнями Алла Миколаївна.

Основною метою заходу було не лише оцінити рівень підготовки студентів, але й надати їм можливість продемонструвати свої здібності в практичних умовах. Студенти представили різноманітні проєкти, роботи та дослідження перед комісією, показавши високий рівень професійності та творчості.